Maatregelen Coronavirus

Coronavirus - Update en veelgestelde vragen

30-3-2020

Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij Garage Dunnebier hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf aangepaste omgangsregels. Wij doen dit in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen en gaan ervan uit dat u deze maatregelen ook in acht neemt.

Natuurlijk doen wij als bedrijf alles wat mogelijk is op het gebied van extra schoonmaak hygiëne. Bijzondere aandacht is er voor deurgrepen, de balie, het pinapparaat en natuurlijk onze vervangende auto’s. Daarnaast nemen we nog extra maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Wij snappen dat er hieromtrent ook bij u vragen kunnen ontstaan. Daarom hebben wij hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet.

‘Ik heb een afspraak gepland en ik vraag me af of ik de afspraak moet afzeggen?’

Als u zichzelf goed voelt en niet ziek of grieperig bent, kunt u de afspraak gewoon door laten gaan. Wat anders zal zijn is de begroeting bij ons in het bedrijf. U krijgt geen hand, maar uiteraard wel een warm welkom op gepaste afstand.

‘Kan ik nog een nieuwe afspraak maken voor onderhoud of reparaties?’

Voor onderhoud of reparaties aan uw auto kunt u gewoon bij ons terecht. Wij zullen uw auto vervolgens in behandeling nemen en alles regelen en ervoor zorgen dat er hierbij geen fysiek contact is.

‘Levert rijden in een vervangende auto risico’s op?'

Wij zorgen dat de vervangende auto's na iedere rit netjes wordt gedesinfecteerd. 

‘Kan ik op mijn auto blijven wachten?’

Nee, gezien het huidige protocol is wachten op uw auto momenteel niet mogelijk. Wij informeren u graag over de andere mogelijkheden.

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact op om deze te verzetten.

Neem contact opBoek een afspraak

Nieuws

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen